Despre…

In inima Transilvaniei, intr-un peisaj pitoresc de vai si dealuri, la poalele Muntilor Fagaras cu cel mai inalt varf – Moldoveanul, de-a lungul drumului European Brasov – Sibiu, se inalta grandios Hotel – Restaurantul Central construit dupa ultimele standarde.

Situat la 35 km de orasul Fagaras si 50 km de orasul Sibiu, la intersectia DN 1 cu soseaua care leaga comuna Ucea de Jos cu Orasul Victoria, Hotelul si Restaurantul Central te invita la un popas intr-o oaza de liniste si relaxare.

Hotelul Restaurant CENTRAL are in componenta:

- Hotel clasificat categoria trei stele, avand o capacitate de 60 locuri dispuse in apartamente, camere duble, triple, sau cu pat matrimonial. Acestea sunt dotate cu: bai proprii, TV color, cablu TV, internet wireless.
- Restaurant clasificat la categoria trei stele avand o capacitate de 200 locuri, unde puteti savura bucate traditionale si internationale, produse ecologice din ferma proprie.
- Bar de zi la categoria trei stele.
- Gradina de vara cu o capacitate de 200 locuri, special amenajata.

Celor care sunt interesati de istoria si cultura regiunii si care poposesc la Hotel Restaurant CENTRAL mai mult timp le recomandam sa viziteze :
- Manastirea Brancoveanu Sambata de Sus ce aduna anual numerosi pelerini, unde turistii se pot bucura de munte, de aer curat, de cararile traseelor turistice din Muntii Fagaras, o reala provocare pentru ei ;
- Cabana Balea Cascada si Balea Lac, situate la 20 km de Orasul Victoria, pe Transfagaras;
- Manastirea Cartisoara situata pe traseul spre Transfagaras ;
- Orasul Sibiu, capitala europeana a culturii, cu muzeul Brukhental Sibiu, situat la 50 km de DN 1 ;
- Castelul Bran situat la 70 km de Orasul Victoria, pe traseul Brasov – Bran ;
- Cetatea Rasnov ;
- Cetatea Medievala din Sighisoara, singura cetate medievala locuita din Europa ;
- Orasul Brasov situat la poalele Tampei unde puteti vizita : Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Bastionul Tesatorilor, Biserica Sf. Nicolae – Schei unde se afla prima scoala romaneasca, Poiana Brasov.

Hotelul Restaurant CENTRAL din Orasul Victoria este locul unde confortul, atmosfera deconectanta, calitatea serviciilor asigurate de o echipa de profesionisti, va asigura clipe de neuitat in orice anotimp.

VA  ASTEPTA

Leave a Reply